KunstaanderoL

Bij willekeurige bezochte locaties zoals: musea, galeries, bioscoop/ filmhuis,  hotel,  horeca of andere geschikte openbare gelegenheden  wordt in het toilet op de toiletrol een “envelopje” gevouwen zoals dat in sommige hotels ook wel wordt gedaan.
In dit envelopje wordt een klein kaartje gedaan, op de voorzijde staat de afbeelding die ik ook gebruik op ondermeer mijn visite kaartjes. Op de achterzijde staat: een vraagteken,  een nummer en mijn website vermeld. Bij de start van  KunstaanderoL_02 wordt daar de tekst KunstaanderoL aan toegevoegd.
Het  is het de bedoeling dat in totaal 250 kaartjes verspreid worden.
 
Nemen mensen de moeite om de website te bezoeken?
Elke 10e persoon die reageert, komt in aanmerking voor een van mijn 2 dimensionaal (foto)werk.
Datum, nummer en plaats van gevonden kaartje en uiteraard je naam, adres en voor het gemak, het e-mail adres moeten worden doorgegeven .
 
Ervaringen van KunstaanderoL_01
Het project KunstaanderoL startte februari 2014.
– Als try out een aantal kaartjes bij vrienden en bij onszelf op het toilet achtergelaten. Daar of geen reactie op gekregen of het leverde wel een tip op om het kaartje meer op te laten vallen. Het vraagteken werd toegevoegd.
Daarna serieus.
-Pas in maart kwamen 10e en 11e  reactie binnen op twee  kaartjes uit zowel het dames als het heren toilet van het cafĂ© Arnhems Meisje.
– De volgende tiende reactie een paar maanden later.
 – Pas laat in het jaar de volgende tiende op een actie in het toilet in een Driebergse eetgelegenheid. Tot nu toe hebben beide personen nog geen keus gemaakt!
Dus de teller staat op drie gelukkige “prijswinnaars” waarvan 1persoon, Angelique, daadwerkelijk een foto, fort_01, in huis heeft.
Het project is begin 2015 afgerond
 
Kunstaanderol_02
Toch laat mij het project niet los, dus daarom Kunstaanderol_02.